Nasa agencija za selidbe, osim usluge selidbe pruža i uslugu SKLADISTENJA VASIH STVARI U NASEM MAGACINU. Naši magacini su veoma veliki i prostrani tako da količina ili gabarit stvari koje želite da uskladištite ne predstavljaju nikakav problem>Koda nas možete uskladištiti bukvalno sve, od stvari za kuću, kao sto su regali, garniture, fotelje, frizideri, sporeti, stolovi, stolice, kreveti pa do opreme iz vašeg poslovnog prostora ili razne mašine.

Naravno cena skladištenja će zavisiti od količine stvari koju imate. Sve vaše stvari koje budete želeli da uskladištite u našem magacinu mi ćemo transportovati do našeg skladišta.

SKLADISTENJE VASIH STVARI U NASEM MAGACINU je postalo veoma popularno u poslednjih nekoliko godina. Dešavalo se da kupcima nameštaja, nameštaj stigne na adresu stana u kome žive a da oni još nisu izneli stari nameštaju takvim situacijama naša agencija za selidbe je idealno rešenje.

Dovoljno je da pozovete nasu agenciju i naši iskusni radnici će u veoma kratkom roku doci do vas. Natovariće vas nameštaj i transportovaće do našeg magacina.

Vaš nameštaj biće uskladišćen u našem magacinu i biće kod nas dokle god vi budete želeli ,tj dok ne uklonite vaše stvari. Kada obezbedite prostor za vas novi nameštaj, dovoljno je da nas pozovete i mi ćemo iz našeg skladišta transportovati vas nameštaj do vas.

Ukoliko ste vlasnik firme i stigle su vam nove masine a vi još niste uklonili stare i oslobodili prostor za nove i našli ste se u bezizlaznoj situaciji.

Ne očajavajte, mi naša agencija je pravo rešenje za vas, jer mi pružamo uslugu SKLADISTENJE VASIH STVARI U NASEM MAGACINU.

Dovoljno je samo da nas pozovete, mi ćemo adekvatnim vozilom doci do vas, natovarićemo vašu masinu i transportovaćemo je do našeg magacina. Kad oslobodite prostor, dovoljno je samo da nas pozovete i mi ćemo istog trenutka transportovati vašu masinu do vas i uneti gde vi kazete.

Pozovite nas i uverite se u naše reci!!

Call Now ButtonPozovi