Posle višedecenijskog života kao podstanar, konačno ste kupili svoj stan. Sada razmišljate kako da svoje stvari iz starog stana preselite u novi>Lako je sa manjim stvarima, pozvaćete prijatelja, natovarićete u auto i transportovati do vašeg novog stana, ali šta činiti sa onim velikim, glomaznim i teškim stvarima, kao sto su šporet koji ponekad može da bude težak i preko 100 kg, šta sa regalima, ili možda klavirom ako ga imate, kako da ovako velike i glomazne stvari preselite do vašare novog stana?

Ne očajavajte, pravo rešenje za vas je naša agencija za selidbe Novi Sad jer mi vrsimo PREVOZ VELIKIH GLOMAZNIH I TESKIH STVARI. Sve sto treba da uradite jeste da pozovete nasu agenciju za selidbe Novi Sad i naši iskusni radnici će doci do vas adekvatnim vozilom, kombijem ili kamionom u zavisnosti koliko su velike i teske stvari koje želite da preselite, po potrebi razmontiraće te stvari utovariće u naša vozila i transportovati na željeno mesto, naravno kada stignemo na željenu adresu, na montiraće ih i uneti gde vi želite ,tako da vi nećete imati nikakvu muku.

Ukoliko ste vlasnik neke firme i odlučili ste da se preselite na neku novu, bolju i atraktivniju lokaciju, našli ste novi poslovni prostor i sada trebate sve vaše stvari i masine da preselite ali neznatne kako jer pojedine masine su teske i preko 300kg,u kombi vozila jednostavno ne mogu da stanu a toliko su teske da jednostavno ne možete da ih pomerite, ne očajavajte, dovoljno je da pozovete nasu agenciju za selidbe Novi Sada i mi ćemo bez ikakvih problema obaviti vašu selidbu jer mi vrsimo PREVOZ VELIKIH GLOMAZNIH I TESKIH STVARI.

Naši iskusni radnici će u najkraćem roku doci do vas i natovariće sve vaše stvari i mašine, bez obzira da li su one teske 100,300 ili 500 kg, natovariće u nas kamion i transportovaće na vašoj novoj lokaciji. Pozovite nas i uverite se u naše reci!!!

Call Now ButtonPozovi