Nasa agencija za selidbe Novi Sad osim sto obavlja sve vrste selidbi ,takodje vrsi i PREVOZ I TRANSPORT MATERIJALA. Ukoliko ste počeli da gradite kucu i trebate da kupite i transportujete gvozdje, cigle, crep, vrata, prozore.. a ne znate kako to da učinite, mi smo pravo rešenje za vas.

Dovoljno je da pozovete nasu agenciju i kazete na kojoj adresi da dodjemo i mi ćemo u najkraćem mogućem roku adekvatnim vozilom doci do vas, kombijem ili kamionom zavisi od vrste materijala koji želite da transportujete, natovarićemo i transportovaćemo do adresu koju nam budete rekli.

U svom bogatom voznom parku posedujemo i manje kamione koji su pogodni za PREVOZ I TRANSPORT MATERIJALA. Našim kamionima možemo transportovati sve vrste materijala i naravno i daljina nam ne predstavlja nikakav problem>Gde god vi budete želeli mi ćemo transportovati vas materijal.

Količina i tezina vašeg materijala isto ne predstavlja nikakav problem, nama je nebitno da li želite da transportujete 50 cigli ili 500 cigli, nebitno nam je da li želite da transportujete 50 crepova ili 500 crepova, takodje nam je nebitno da li želite da transportujete šljunak ili pesak jer mi smo opremljeni adekvatnim vozilima za transport svih vrsti materijala.

Pozovite nas i uverite se u naše reci!!!

Call Now ButtonPozovi