Nasa agencija za selidbe Novi Sad godinama uspešno obavlja sve vrste selidbi. Poznati smo i po tome sto veće i glomaznije komade nameštaja pažljivo demontiramo, preselimo na željenu adresu i potom ponovo montiramo.

Sigurno vam se dešavalo da prilikom selidbe ne možete da iznesete regal ili francuski ležaj jer ne mogu da prodju na vrata, pokušavali ste na razne načine i iz raznih uglova da ih iznesete, ali vaši pokušaji su bili bezuspešni.

Tu nastupamo mi, jer naša specijalnost je MONTAZA I DEMONTAZA NAMEŠTAJA. Naši radnici će bez problema demontirati vas nameštaj koji ne može da prodje na vrata.

Transportovaće ga na željenoj adresi, uneti i zatim namontirati. To će uraditi tako da na nameštaju neće biti vidljivi nikakvi tragovi MONTAZE I DEMONTAŽE, jer naši radnici ovaj posao obavljaju godinama i veoma su iskusni i stručni u MONTAZI I DEMONTAZI NAMEŠTAJA.

Zato ako se selite i imate problem sa glomaznim nameštajem, nemojte sebe izlagati nepotrebnim mukama, nemojte pokušavati sami da demontirate nameštaj, jer možete trajno da ga oštetite, već pozovite nasu agenciju i mi ćemo umesto vas DEMONTIRATI, a kasnije i NAMONTIRATI vas nameštaj!

Bez obzira da li ste kupili novi stan ili želite da renovirate postojeći, često se javi potreba za kupovinom novog nameštaja, lepšeg, modernijeg, kvalitetnijeg. U tim slučajevima potrebno je često obaviti poslove montaže ili demotaže starog/novog nameštaja. To ne možete sami, a nema ni potrebe, jer smo vam mi na raspolaganju.

Za vas obavljamo sve poslove u vezi sa montažom i demontažom bilo koje vrste nameštaja: ormara, stolova, polica, kreveta, i slično.

U našoj ponudi možete naći sledeće usluge:

– Montaža/demontaža kućnog nameštaja
– Montaža/demontaža kancelarijskog nameštaja
– Montaža/demontaža kuhinjskih elemenata
– Profesionalna montaža/demontaža drugih oblika nameštaja.

Naši zaposleni su vrlo stručni i obučeni za ove poslove, tako da vrlo jednostavno, brzo i lako mogu da obave montažu i najzahtevnijeg nameštaja. Za njih ne postoji nemoguća misija, svaki novi nameštaj je novi izazov koji prihvatamo sa oduševljenjem.

Godine iskustva nas preporučuju za sve vaše poslove, gde vam je potrebna stručna ruka i profesionalna podrška. U našem timu se nalaze monteri, stolari i radnici brojnih drugih profila, koji vam svoje usluge stavljaju na raspolaganje, u bilo koje doba dana ili noći.

I poslovi demontaže se obavljaju vrlo pažljivo i stručno, i svi naši zaposleni se trude da i posle demontaže nameštaj bude upotrebljiv, nekoj drugoj porodici ili u neke druge svrhe. Zato se sa dužnom pažnjom odnosimo prema svakom vašem komadu nameštaja koji ste vi radosno koristili prethodnih godina.

Nemojte sebi stvarati tenziju, nema potrebe da se povređujete prilikom samostalne montaže ili demontaže nameštaja, rešenje vam je na dohvat ruke, a sve što treba da uradite jeste da pozovete naše kontakt telefone.

Mi garantujemo vrhunsku uslugu, povoljne cene i najbolju ponudu na tržištu, kakvoj sigurno nećete moći da odolite. Najbolje je da se sami uverite.

Call Now ButtonPozovi