Osim sto godinama obavljamo selidbe u Srbiji, naša agencija je poznata i po tome sto selidbe vrsi i van granica naše zemlje. Medjunarodne selidbe obavljamo godinama i to veoma uspešno. Nama razdaljina ne predstavlja problem, preselićemo vas u koju god zemlju poželite ili ćemo vas iz neke druge države preseliti ponovo u Srbiju.

Naš vozni park je opremljen najnovijim kamionima i kombijima, tako da nam MEDJUNARODNE SELIDBE ne predstavljaju nikakav problem.

Ukoliko imate potrebu za ovakvom vrstom selidbe, možda ste dobili papire za odlazak u neku drugu državu i to na duže vreme, prijatelj vam je našao stan, ali stan je prazan i potreban vam je kompletan nameštaj, razmišljate da li je bolje da kupite sve stvari kada odete tamo ili jednostavno da preselite sve vaše stvari.

Razmišljali ste dugo i shvatili da vam je ipak povoljnije da preselite sve vaše stvari, ali sada ne znate kako to da uradite. Pitate se da li možda postoji neka agencija za MEDJUNARODNE SELIDBE?

Odgovor je DA! Upravo naša agencija se bavi MEDJUNARODNIM SELIDBAMA. Sve sto treba da uradite jeste da nas pozovete. Mi ćemo doci do vas, isplaniraćemo celu selidbu i reci ćemo vam koliko će vas to koštati.

Cena će biti fixna, dodatnih troškova neće biti. I naravno svu papiriologiju oko prelaska granice mi ćemo obaviti. Vi nećete morati da razmišljate o ničemu.

Naša vozila za MEDJUNARODNE SELIDBE su specijalno uradjena za ovakvu vrstu transporta.

Tovarni prostor naših vozila je specijalno obezbedjena i tapaciran tako da su vaše stvari apsolutno sigurne u njima prečićemo hiljade kilometara i vaše stvari će stici na novoj lokaciji potpuno sačuvane i neoštećene. Naravno glomaznije stvari ćemo razmontirati i kada stignemo na vašu novu adresu sve ćemo ponovo sastaviti i uneti u vas novi stan.

Bez ikakvih problema, preselićemo vas u Nemačku, Austriju, Francusku, Grčku jednom rečju gde god vi poželite, jer naša agencija godinama uspešno i pouzdano obavlja MEDJUNARODNE SELIDBE, a o tome mogu posvedočiti i naši klijenti kojima smo obavili MEDJUNARODNE SELIDBE.

Čućete samo reci hvale i zadovoljstva. Zato ne oklevajte, ako imate potrebu za MEDJUNARODNU selidbu pozovite nasu agenciju! Nećete se pokajati.

Call Now ButtonPozovi