KOMBI PREVOZ NOVI SAD i SELIDBE KOMBIJEM u NOVOM SADU

Nasa agencija za selidbe kombijem Novi Sad i kombi prevoz u Novom Sadu poznata je po tome sto po najpovoljnijim uslovima, veoma brzo i efikasno obavlja selidbe na teritoriji Novog Sada. Ovim poslom se uspešno bavimo vise decenija o čemu vam mogu posvedočiti naši verni klijenti koji godinama koriste naše usluge.

U našem voznom parku posedujemo razna vozila, pika pa vozila za manje selidbe, KOMBI VOZILA koja su veoma pogodna za selidbe u većim gradovima kao sto je Novi Sad, zatim kamione.

U gradskim uslovima kao sto je slučaj u Novom Sadu za selidbu je najbolje koristiti KOMBI VOZILO jer je njim mnogo lakše proći kroz gradsku gužvu nego kamionom, a dovoljno je veliko da u njemu mogu stati sve vaše stvari koje želite da preselite.

Naša KOMBI VOZILA su veoma pouzdana jer su stara svega nekoliko godina. U slučaju da imate dosta stvari i da one nemogu stati sve u kombiju, prilikom selidbe naša agencija će doci sa dva kombi vozila do vas i selidbu će obaviti u jednom potezu u bilo kom delu Novog Sada.

Ukoliko živite u Novom Sadu i iz nekog razloga ste odlučili da promenite vas stan, našli ste stan koji je bliži vašem poslu, ili ste našli stan u samom centru Novog Sada i sada razmišljate kako da preselite sve vaše stvari iz starog stana u novi, razmišljate koje je najbolje i najpovoljnije rešenje, razmišljate kako to da obavite a da ne oštetite neko komad nameštaja.

Vašim mukama je došao kraj! Sve sto treba da uradite jeste da pozovete nasu agenciju za SELIDBE KOMBIJEM NOVI SAD. Naši iskusni radnici doci će do vas u najkraćem mogućem roku i na licu mesta dogovorićemo se o svemu.

Besplatno će izvršiti procenu selidbe, reci će vam da li se selidba može izvršiti jednim ili je potrebno dva kombi vozila i ako vam naša ponuda bude odgovarala, a verujemo da hoće, selidbu ćemo otpočeti odmah. Sve vaše stvari naši radnici će utovariti u naše kombi vozilo, naravno pre utovara glomaznije komade nameštaja će rasklopiti ,lomljive stvari će pažljivo upakovati u specijalnim zaštitnim kutijama i sve to natovariti u naša kombi vozila.

Tako upakovane stvari transportovaće na vašoj novoj adresi, istovariti, rasklopljen nameštaj će sklopiti i uneti u vas novi dom. Sigurno se pitate šta ćete vi raditi u svemu tome?

Vas jedini posao će biti da kazete našim radnicima gde ce koji komad nameštaja postaviti u vašem novom stanu.

Pozovite nasu agenciju za SELIDBE KOMBIJEM NOVI SAD i uverite se u naše reci!

Godinama ste živeli na periferiji Novog Sada kao podstanar. Godinama ste maštali o tome da kupite svoj vlastiti stan u centu Novog Sada i vas san se konačno ostvario. Konačno ste postali vlasnik stana, ali sada predstoji prelazak iz starog u novi stan.

Gomila stvari iz starog stana treba da se preseli u novi stan. Razmišljate kako to da uradite jer znate da selidba nije nimalo lak posao. Razmišljate kako da prodjete najpovoljnije i da vašu selidbu obavite u jednom potezu.

Mi imamo rešenje za vas. Naša agencija za SELIDBE KOBIJEM NOVI SAD obaviće vašu selidbu kombi vozilom po najpovoljnijim uslovima na tržištu. Dovoljno je da nas pozovete i kazete na kojoj adresi da dodjemo.

Kada dodjemo na adresu koju ste nam dali vas jedini posao će biti da nam kazete adresu vaše nove lokacije i naši iskusni radnici će sve vaše stvari utovariti u naše kombi vozilo o transportovati na novu adresu. Kada dodjemo do nove adrese, vaše će biti da nam kazete gde želite da unesemo i na montiramo vaše stvari, vaše će biti samo da uživate.

Zato ne oklevajte ako planirate selidbu, pozovite nasu agenciju za SELIDBE KOMBIJEM NOVI SAD i uverite se u naše reci.

SELIDBE KOMBIJEM su veoma praktične i pogodne za veće gradove iz prostog razloga zato sto kombi vozilom bez problema prolazite kroz zakrčene ulice, jednostavno dolazite na svakoj lokaciji bez problema i zastoja, dok u slučaju selidbe kamionom može doci do zastoja prilikom transporta, može se desiti da u pojedine ulice kamion ne može da prodje. Zato naša agencija za SELIDBE KOMBIJEM NOVI SAD selidbe obavlja kombi vozilom brzo i efikasno. Pozovite nas i uverite se u naše reci.

selidbe kombijem i kamionom
selidbe kombijem i kamionom

Ukoliko živite u Novom Sadu, a potrebno vam je kombi vozilo za prevoz vaših stvari ili neke robe, verujte nam da ste našli prave saradnike koji mogu u tome da vam pomognu. Mi se godinama već bavimo organizovanjem kombi prevoza na teritoriji Novog Sada, kako bismo vam omogućili da možete sve vaše terete određenih kapaciteta prevesti sa jedne lokacije na drugu. Naš vozni park obogatili smo najnovijim modelima kombi vozila, koja su prošla sve tehničke potvrde i provere, kako biste bili potpuno sigurni da ste vi i vaša roba sasvim bezbedni u svim našim vozilima.

Sva naša kombi vozila imaju ugrađene klima uređaje i najsavremenije sisteme za grejanje, tako da se možemo potpuno prilagoditi svim vremenskim uslovima.

Tehnička ispravnost je garantovana od najpouzdanijih servisa, tako da su svi preduslovi tu da možete da budete mirni i zadovoljni saradnjom sa nama. Kombi prevoz može vam koristiti za organizovanje manjih selidbi, ukoliko morate da nekoliko manjih stvari prenesete na neku drugu lokaciju, ukoliko imate robu koju želite nekome da dostavite. Sva naša vozila se redovno održavaju, vrlo su uredna i čista, tako da možete odmah da krenete sa pakovanjem vaših stvari.

Dimenzije naših kombi vozila su standardne, a čisto da biste imali predstavu kolikim tovarnim prostorom kombi vozila raspolažu, dimenzije su date u nastavku:

  • Dužina tovarnog prostora – 3,20 m
  • Širina tovarnog prostora – 1,80 m
  • Visina tovarnog prostora – 1,85 m
  • Ukupna nosivost – 1,5 tona

Na osnovu svega navedenog, možete već da zaključite da vam jedino mi nudimo kompletno rešenje i da možemo da vam izađemo u susret po pitanju organizovanja kombi prevoza u Novom Sadu na najbolji mogući način. Radimo svih 365 dana godišnje i naši telefoni su uvek dostupni, tako da u svakom trenutku možete da nam se obratite za pomoć i savet. Procene i konsultacije su besplatne, tako da na osnovu toga možete da zaključite koliko smo povoljni i predusretljivi. Ukoliko želite najbolji kombi prevoz u Novom Sadu, mi smo pravi izbor za vas.

Call Now ButtonPozovi