Kamionski prevoz Novi sad – Selidbe kamionom u Novom Sadu

Nasa agencija decenijama uspešno obavlja selidbe kamionom Novi Sad i kamionski prevoz u Novom Sadu. To vam mogu potvrditi naši verni klijenti koji godinama saradjuju sa nama. Poznati smo po tome sto SELIDBE U NOVOM SADU obavljamo veoma brzo i efikasno.

Naša agencija za SELIDBE NOVI SAD u svom voznom parku poseduje vise vrsti vozila. Posedujemo pik ap vozila kada je u pitanju seljenje nekog manjeg tereta, posedujemo kombi vozila kojim bez problema prolazimo kroz zakrčene Novosadske ulice i u najkraćem roku stižemo na adresu za selidbu i ono najvažnije posedujemo i nekoliko kamiona kojima možemo bez problema obaviti selidbu bilo kog tereta.

SELIDBE KAMIONOM U NOVOM SADU vrsimo godinama, stekli smo veliki broj vernih i zadovoljnih klijenata.

Godinama ste živeli u stanu i konačno ste na periferiji Novog Sada sagradili kuću. Došlo je vreme i da sve svoje stvari preselite u vas novi dom. Razmišljate koji je najbolji način da to uradite, kako da vašu selidbu izvedete brzo i povoljno. Razmišljate da pozovete nekog od vaših prijatelja koji ima kombi vozilo pa da kombijem preselite vaše stvari iz starog stana u novi dom.

Problem je sto imate dosta stvari, sto se neke od njih lomljive, neke od njih su pak prevelike da bi stale u kombi tako da moraju da se razmontiraju, pa kada stignete na novu adresu da ih ponovo sastavljate.

Problem je sto sve te vaše stvari ne mogu da stanu sve odjednom u kombi, već biste morali da napravite nekoliko tura od vašeg starog stana do nove adrese na kojoj ćete živeti sve to iziskuje dodatne troškove. I sama pomisao da živite na desetom spratu i da sve te stvari trebate izneti iz zgrade, pa utovariti zadaje vam veliku glavobolju.

Poštedite sebe nepotrebnih muka i trzavica koje selidba može da prouzrokuje. Jednostavno pozovite nasu agenciju za SELIDBE NOVI SAD KAMIONOM i mi ćemo u veoma kratkom roku doci do vas.

Besplatno ćemo izvršiti procenu selidbe i sigurni smo da će cena biti vise nego povoljna. Ako vam naša ponudjena cena bude odgovarala, selidbu ćemo otpočeti odmah. Sve vaše stvari naši radnici će natovariti u kamion i u jednoj turi će obaviti vašu selidbu sa stare na novu adresu.

Naši kamioni za selidbe su novi i pouzdani i ono sto je najvažnije i sto će vam uštedeti dosta novca jeste to sto selidbu vrsimo u jednoj turi. Zamislite koliko bi vas samo koštalo gorivo da selidbu vrsite kobajem u nekoliko tura…

Osim sto ćemo selidbu izvršiti u jednoj turi, naši radnici će sve poslove selidbe obaviti umesto vas. Vi ćete samo sedeti i uživati. Naši radnici će izneti sve vaše stvari iz vašeg starog stana, pažljivo ce ih upakovati da ne bi došlo do nekih neželjenih oštećenja prilikom transporat i tako upakovane utovariće ih u nas kamion. Kada vaše stvari dovezemo na željenu adresu, mi ćemo ih istovariti iz kamiona, otpakovati i uneti u vas novi dom.

Zato ako želite da obavite SELIDBU U NOVOM SADU nemojte bespotrebno gubiti vreme razmišljajući kako to da obavite, već jednostavno pozovite nasu agenciju za SELIDBE KAMIONOM NOVI SAD i mi ćemo sve obaviti umesto vas. Vaš jedini posao biće da uživate u vašem novom domu.

Nasa agencija za SELIDBE KAMIONOM NOVI SAD poznata je po tome sto najpovoljnije i najbrže obavlja selidbe na teritoriji Novog Sada .O tome vam mogu posvedočiti na stotine naših vernih klijenata koji su koristili naše usluge SELIDBE KAMIONOM i koji su vise nego zadovoljni.

Zato ako živite u Novom Sadu i planirate da obavite selidbu pozovite nasu agenciju za SELIDBE KAMIONOM NOVI SAD i vaša selidba će proteći neosetno….

Kamioni su pogodna transportna vozila ukoliko vam je potrebno da prevezete veliku  količinu robe, predmete velikih gabarita, kabaste i netipičnih dimenzija, ukoliko želite da ceo svoj stan premestite na drugo mesto. Ukoliko se nalazite u Novom Sadu i okolini i imate potrebu za kamionskim prevozom, možemo da vam kažemo da ste upravo na pravom mestu.

Mi možemo da vam ponudimo vrhunsku uslugu kamionskog prevoza u bilo koji deo Novog Sada i šire okoline, a naši kamioni su takvi da njima možete prevoziti bukvalno bilo šta.

Vozni park je opremljen modernim, novim kamionima, čija se tehnička ispravnost proverava na nekoliko meseci, a sve sa ciljem da možemo da vam garantujemo siguran i bezbedan transport vaše robe.

Svaki kamion je povezan sa centralom, tako da u svakom trenutku možete imati informaciju gde se vaša roba nalazi i koje je okvirno vreme dolaska na odredište. Takođe, svi kamioni imaju klima uređaje i sisteme za grejanje, tako da se prevozno sredstvo potpuno može prilagoditi vremenskim uslovima koji budu dominantni u trenutku obavljanja kamionskog prevoza.

Što se tiče količine robe koju možete da prevezete, ona varira od dimenzija samih predmeta, ali okvirno, da steknete neku sliku o kapacitetima naših vozila, dajemo vam dimenzije istih:

  • Visina tovarnog prostora – 2,45 do 2,50 m
  • Dužina tovarnog prostora – 4,05 m
  • Širina tovarnog prostora – 2,08 m
  • Ukupna nosivost – 2,5 tona

Kao što vidite, u naše kamione možete da stavite dosta toga i da spakujete sve što  vam padne na pamet. Radnici koji se bave organizovanjem i spdovođenjem kamionskog prevoza jesu vrsni stručnjaci, najbolji u svom poslu, ovim se poslovima bave godinama tako da niste mogli bolje da nađete, provereno.

Nema potrebe da još razmišljate, pozovite nas i uverite se na licu mesta u ovo što vam govorimo. Možemo da vam obezbedimo i povoljne povratne ture Beograd – Novi Sad, ukoliko prevoz obavljate u tom pravcu.

Za organizaciju kamionskog prevoza u Novom Sadu i okolini niste mogli da nađete boljeg partnera, nekoga kome je više stalo do vašeg zadovoljstva i nekoga ko će učiniti sve da se naši odnosi saradnje nastave i ubuduće.

 

Call Now ButtonPozovi