Ambalaža za pakovanje i skladištenje – Pravilno pakovanje jedna je od ključnih stavki prilikom selidbi ili transporta stvari. Ideja je da Vaše stvari zauzmu što manjemesta, što je moguće jedino pravilnim planiranjem i pakovanjem.

Različita priroda materijala, njihova čvrstina, dimenzije usložnjavaju proces pakovanja, jer se morate pažljivo postarati za svaku stvar ponaosob.

Kutije za pakovanje vam omogućavaju da spakujete stvari na pravi način, kako ne bi došlo do njihovog oštećenja.

Kutije za transport koje Vam mi nudimo su različitih veličina, pa tako odgovaraju Vašim različitim potrebama. Kartonske kutije su najjednostavniji način transporta stvari, jer posao možete završiti brzo, jednostavno i povoljno, a da pri tom sve Vaše stvari budu sačuvane.

Naša firma pruža usluge i pakovanja i raspakivanja stvari, što Vam dodatno može olakšati posao. Povoljne cene su ono što nas izdvaja od drugih, ali i veliki broj zadovoljnih klijenata, što je naša najbolja preporuka.

Pakovanje stvari može biti stresan posao koji se lako može odužiti, a to može biti problem ako imate problem sa nedostkom vremena.

Istovremeno neki komadi nameštaja i pokućstva zahtevaju da se njima prilikom pakovanja posebno pozabavimo. Zato je zaštita nameštaja pucketavom i streč folijom najbolji način da sačuvate svoj nameštaj i da sprečite da dođe do oštećenja.

Naši radnici svojim iskustvom i savetima mogu Vam pomoći da brzo i jednostavno obezbedite svoj nameštaj, jer smo svesni njegove materijalne i sentimentalna vrednost za Vas. Ovo se posebno odnosi na stari nameštaj koji je godinama u Vašoj porodici, a želite da ga sačuvate za naredne godine i generacije koje dolaze.

Usluga našeg pakovanja se dodatno naplaćuje, ali to je u stvari svojevrsna investicija. Ako nemate vremena da se posvetite pakovanju ili niste vični tom poslu, obratite se nama.

Naš tim profesionalaca potrudiće se da izađe u susret Vašim željama. Ako je potrebno, prilikom pakovanja možemo Vam pružiti uslugu montaže i demontaže nameštaja.

Uz nas uštedećete vreme, novac, a Vaše stvari biće sačuvane od oštećenja i spakovane tako da će Vam sam proces raspakivanja biti olakšan.

Call Now ButtonPozovi